Pages

Monday, July 16, 2012

Tagline..

assalammualaikum wbt...

wuarghhh..aku rasa nak duduk rumah je harini tengok tv dan melayari internet tanpa gangguan sesapa..aku belum cukup rehat dan tido untuk hujung minggu lepas..

Jangan korang ingat aku sibuk dengan sambutan ulangtahun perkahwinan aku plak..takda sambutan apa-apa pon yang aku buat..kesian bini aku..sekadar ucapan je la yang mampu aku bagi..

kesibukkan melampau aku di sebabkan masih banyak drawing yang aku kena plot..demm..Sabtu Ahad aku datang pon tak habis-habis lagi..thanks untuk bini aku jugak sebab tolong aku susun-susun pelan dan binding..plotter usang tu betul-betul menyusahkan..mohon tuan bos belikan yang baru..

tambah satu lagi faktor kebizian aku..rumah baru aku masih belum habis tacap..adehh..kehulu hilir nak pergi beli barang..nak pasang tikar lagi..penat wei...sabor je la..

Tapi dalam kepenatan tu, ada satu lawak yang buat aku terhibur dan terasa ingin menghentakkan kepala kat stering kereta..tah macam mana aku boleh terpasang radio Selangor FM plak masa dalam kereta tu..kahkahkahkah..

walaupon aku anak selangor..semangat negeri aku taklah sengeri senegeri macam orang kelantan dan Johor..fanatik aku untuk selangor ni dalam bola sepak je..radio Selangor FM aku tak layan ok...hahaha..


tagline radio tu memang win..kemelayuan dan kejawaan sungguh..lol


"seronok mendengar Selangor FM seperti sedap menggigit begedil"




fuuuu..fuuuuu..

kahkahkahkah...

18 comments:

  1. wahhh..macam sibuk sangat je aku dengar..tp untunglah wife kau ada nk tlong sama even dpt ucapan je dr kau..kehkeh

    um..emm...aku rasa tagline tu sngt mengerikan bila masuk mata aku..kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. untungla ade bini kan..haha..sayangggg bini aku..

      ngeri+kenot brain aku dengar..dah la lagu zaman bila tah diorang spin..ekekeke..

      Delete
  2. menggigit begedil? lain macam punye gigit tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigit2 manja lettew..kahkahkahkah..

      Delete
  3. kahkahkah..macam mana la diorg boleh terfikir buat tagline camtu..begedil pulak tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu aku tak leh blah dgr radio malaysia ni..kene dgr syarikat radio swasta gak..haha..

      Delete
  4. bhahaha... seb bek bukan sesedap menguyah tempe.. kahkah..

    yang gelak,
    mell

    ReplyDelete
  5. Haha.. Mmg hmm.. pelik je tagline tu. Teringat lak makan begedil masa zaman uni dulu. Lol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tah la apple..pelik dan bukan2 je radio ni..haha

      Delete
  6. Hamboi. Macam carik gaduh dengan org Johor je? Hmm terasa aku.

    ReplyDelete
  7. knp perlu gigit bergedil tu? ker ada maksud tersirat yg ak xphm???

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa takde la..memang dia nk gigit begedil tu..haha..

      Delete
  8. tagline aku lagi ganas dari yg lain :| aku takut ko gigit stering keta so taknak bagitau..hahaha...

    ReplyDelete
  9. err aku termiss plak entry yg ni @___@
    btw bia betol tagline dy rope itu., ape pon begedil mmg sodap muwahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..ko dgr la sendiri chuu..hhaha

      Delete